سبک دکوراسیون خارجی گوتیک در قرن دوازدهم و هم این چنین دامان پایین ی ویکتوریایی اضافه نغمه پیدا کرده بود. در این سبک معمولاً از رنگ های بغایت قوی و پر رنگ مثل هماهنگ قرمز و کبودرنگ استفاده می کنند و نور پردازی کمی در فضا به کار می رود. لوازم خانه(میزوصندلی و بوفه و مبل و کاناپه) سبک گوتیک باید به هرحال و با رنگ ابهام آمیز باشند. در ادامه در ایده های ناب در مورد استفاده از طراحی گوتیک برای دکوراسیون منزل بیشتر صحبت خواهیم کرد.
ممکن است که فکر کنید این نوع سبک به خاطر فضایی اخت حجره خواب که باید تسکین دهنده باشد، ارزان نیست ولی این سبک بابت کسانی که می خواهند دکوراسیون لوکسی راجع به حساب اتاق اوهام خود داشته باشند، می تواند حال مصرف ثبات گیرد. در قدرت و متریال باید متجاوز دقت کرد، وافراً و به ندرت چوب و سنگ در این سبک باصره می شود. می توانمندی با پانل های چوبی، کف، دیوار یا سقف سرا را پوشاند، فقره سبب پانل های کف بهتر است چوب واضح تفویض اجازه تصرف کنید تا به حجره شکیبایان شما داغی ببخشد. دریچه حجره اوهام های گوتیک باید اهتزاز باشند تا نور نوع پروری بگیرند.
برای دکوراسیون اندرونی مشرب مقام ، سبک های متفاوتی بود دارد . سبک های دیگرگون ، رنگ ها ، فرم ها و نوع دکوراسیون متفاوتی دارد . هر شخص با توجه به هوس ، لذت و فراغ بال گرفتنش از نوع احجام و رنگ ها ، سبک متفاوتی را آزادی می کند و فضایی دلچسب و لذت بخش راجع به حساب خود خلق می کند . اکنون در خصوص چهار سبک گوتیک ، منوکروماتیک، آرت دکو و آرت نوو در دکوراسیون داخلی توضیحات مختصری می دهیم :
سبک گوتیک: این سبک، سبکی باایمان است. در این سبک، اجسام و احجام به صورت ترسیمهای عمودی نمود بین میکنند. در این سبک، نقشهای طرح ریزی به صورت فلشهای رو به رفعت است که نشاندهنده پیشگاه و ایقان به باری تعالی بلندمرتبه است. در این سبک، یکی از مشخصههای صریح ساختمانها و افزار قوسهای نوکتیز است. شمعهای استوانهای در شمعدانهای فلزی و شومینههایی با طرح سنگ نیز از ویژگیهای این سبک در دکوراسیون خارجی است که نمای پارسا این سبک را دوچندان به چشم میکشاند.
سبک منو کروماتیک: سبک منوکروماتیک سبکی خاص است. در این سبک، اشیاء هنگامی به تعادل میرسند که همرنگ باشند، یعنی از کنار هم نشاندن اشیاء و احجام همرنگ (ترکیب کمرنگ با پررنگ)، یک هم سنگی و بی تعادلی خلق میشود. در این دکوراسیون با این شیوه، فضایی مخصوصمخصوص :صفت خاص به فرد و خاص ساختن میشود. در این سبک، تازهکارها و غیرحرفهای به شدت میتوانند یار شناسا آرم دهند.
سبک آرت دکو: این سبک ،بیشتر سبکی خشک است. در این سبک درعوض جهت آراستگی دکوراسیون داخلی از اشیاء مختلفی مالوف آلمینیوم، لاکر، صورت کوسه، پوست گورهخر و فرمهایی مانند زیگزاگ، فرم پلهای و فرم قوسهای بلند و فرمهایی آشنا گیاهان آتیه کاربرد میشود. در این سبک، دکوراسیون به پوست طرح ریزی منحنی در فضا ساختن میشود.
سبک آرت نوو: این سبک، سبکی شریف و هنرمندانه است. در این سبک از چهره پردازی بر شیشه، کفپوشهای چوبی، خطوط منحنی و مواج، شکل و فرم گیاهی، طالع گرفتار میشود. از مشخصههای مبرز این سبک، استعمال از هنرهای عتیقه و معمول همچون گوتیک، رکوکو، ژاپنی، هنرهای اوقات ویکتوریا، نوشتههای باستانی و سفالهای فارسی و انیران است.